Kuchenny nóż do krojenia Tojohasi Wysokiej jakości kuchenny nóż do krojenia Tojohasi w niesamowitej cenie! W strukturze materiału występuje naprzemiennie kilka warstw różnych rodzajów stali. Warstwy te są łączone metodą spawania kowalskiego w jedną całość. Podczas używania należy wziąć pod uwagę, że nóż jest bardzo ostry i służy do krojenia żywności. Zalecamy umycie, wysuszenie i odłożenie noża natychmiast po użyciu. Zaletą noży z tej serii jest niezwykła ostrość i twardość (HRC57±2). NIE WKŁADAJ NOŻY DO ZMYWARKI!!! Specyfikacja: Materiał ostrza: stal wysokowęglowa Materiał uchwytu: drewno Twardość: HRC57±2 Kolor: srebrny z brązową rączką Bardzo dobrze leży w dłoni. Nie stosować do mrożonek Opakowanie: 1 szt. Nóż Rozmiar: Chef knife - 31,5 cm, ostrze 20,5 cm
Cechy produktu
Vlastnosti produktu